menu
Word Lid
11 juli: Laat de leeuw klauwen!

Beste inwoners van Maaseik, Neeroeteren & Opoeteren.

Bevlag op 11 juli uw huis met onze mooie Vlaamse Leeuw en dan komen onze militanten u daarvoor bedanken met een ‘Gouden Leeuwbier'.

Het Vlaams Belang zal in de periode rond 11 juli langsgaan bij iedereen in  Maaseik, Neeroeteren & Opoeteren die een gratis leeuwenvlag aanvroeg bij de partij. De partij schenkt daarbij ook een kleine attentie weg: Gouden Leeuwbier. Het gaat om een pils die speciaal voor de gelegenheid werd geproduceerd. “We willen iedereen die helpt om Maaseik, Neeroeteren & Opoeteren mee Vlaams te kleuren tijdens onze Vlaamse nationale feestdag bedanken”, zegt afdelingsvoorzitter Leo Pieters. “Ook wie een vlag uithangen heeft en we tegen komen op onze ronde willen we graag bedanken.”

Elk jaar rond 11 juli kan men bij het Vlaams Belang een gratis leeuwenvlag aanvragen. “Dat is elk jaar opnieuw een overdonderend succes”, zegt Pieters. “We zijn erg trots op alle inwoners die samen met ons hun vlag uithangen om de Vlaamse feestdag in de kijker te zetten. We willen hen dan ook bedanken met een geschenkje.”

In eerste instantie zullen militanten van de partij langsgaan bij iedereen die een vlag aanvroeg. “Maar ook mensen die dit jaar geen vlag aanvroegen, maar wel een leeuwenvlag uithangen zullen we proberen te bereiken”, aldus Pieters. Het frisse pilsje is volgens de partij ideaal om met het warme weer van te genieten.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF