Word Lid
menu
Word Lid

Home / Nieuws / Khalid B. en de Eyckerstede

Khalid B. en de Eyckerstede
Lokaal @ Vlaams Belang

Een oude bekende van ons maakt momenteel furore in de pers en op sociale media. Het gaat over niemand minder dan Khalid B. Deze man is een ouwe getrouwe moslim die zijn geloof - zoals dat hoort volgens de Koran - met het zwaard en het woord wereldkundig maakt. Vandaag siert hij menig voorpagina met de melding dat hij als Islamitisch toetje op zijn terroristische taart nu ook al kinderen ontvoert. Voorwaar een opmerklijke carrièrewending volgens sommigen, behalve voor ons omdat wij weten dat iedere daad om geld in het Islamtische bakje te krijgen goed is. Jammer voor ons land, jammer voor onze samenleving, maar wij koesteren hier adders aan onze borst. Of beter gezegd, de laffe politici die ons landje besturen koesteren deze adders aan de borst, want wij kunnen ons niet van de indruk ontdoen dat het merendeel van de Vlamingen het eens is met onze stellingname dat deze bandieten gewoon buitengezet moeten worden.

Geen verrassing voor Vlaams Belang

Aangezien onze vriend Khalid B. reeds vele jaren onze gemeente misbruikt als uitvalsbasis voor zijn islamtische drijverijen zie je in de media natuurlijk ook weer vaak de plaatsnamen Maaseik en Neeroeteren bij de berichtgeving verschijnen. Daarom dat wij het heel duidelijk hebben over 'een oude bekende van ons'. Neen, niet omdat het onze vriend is en we er graag eens een pint mee gaan pakken. Pinten zijn Haram en de enige keer dat wij Khalid een hand willen geven is bij zijn definitieve uitwijzing uit Vlaanderen. Neen, wij zeggen oude bekende van ons omdat onze partij - wie anders ? - al jaaaaaaaaaaren waarschuwd voor Khalid en vrienden. En al evenveel jaren is dat een gevecht tegen een bierkaai vol laffe politici. Kijk er maar eens enkele nummers van ons lokaal magazine Straffe Kal op na. Dan weet u meteen wat we bedoelen, en vooral, hoe vaak we al gezegd hebben dat er in onze gemeente van alles aan het broeien is dat gevaarlijk is voor onze samenleving. Akkoord, lokaal zijn we veel beperkter dan nationaal. Dat zowel voor onze afdeling als voor de burgemeester & co hier. Lokaal kan je niet de maatregelen nemen die moeten genomen worden. Lokaal kan je niemand uitwijzen. Maar, desalniettemin kan je veeeeeeeel meer doen dan wat men nu doet. 

Creemers: Geen held, maar anti-held.

Een andere oude bekende van ons - weeral geen vriend -, namelijk ex-burgemeester Creemers mocht op dinsdag 2 juni 2020 in het lang en in het breed op Radio 1 zijn verhaal komen doen over Khalid. Hoe stoer hij wel niet geweest was door de man zijn moskee in Neeroeteren te sluiten en zo. Onze tenen krulden toen we Creemers hoorden. De moskee van Neeroeteren, dat is de mop van de eeuw. Hadden onze raadsleden dat niet op de gemeenteraad gebracht dan wisten de hoge heren in Maaseik vandaag nog niet dat er in Neeroeteren een broeihard van Moslim-extremisme ontstaan was! Gelukkig spoorde de zaak niet met de veiligheidsvoorschriften waardoor Creemers kon optreden. Evenwel zonder de Islam-kern van de zaak aan te pakken. Tsjeverij van de bovenste plank! Creemers zegt ook dat al jaren geweten was dat Khalid een ronselaar is, maar al die keren dat wij hem dat voor de spreekwoordelijke voeten geworpen hebben hoorde je een ander geluid! Als Creemers nu in de pers zegt dat hij het allemaal al had zien aankomen, dan vragen wij ons toch af waarom hij dan zo vaak naar de lusters zat te kijken als wij hem op de gemeenteraad wezen op zijn verantwoordelijkheid! Achja, Creemers is gelukkig voor geen burgemeester meer. Maar zijn zwakheid heeft de Islam wel heel veel speelruimte gegeven. En neen, dan hebben we het niet alleen over de extreemste exponenten daarvan zoals Khalid B. Neen, onze hele gemeente zie je in ijltempo vervreemden. En onlosmakelijk daarmee verbonden is de Islam. En raar maar waar, de extreem radicale elementen faciliteren daarbij de anderen. Want telkens Khalid in het nieuws komt zijn onze politici er als de kippen bij om de anderen uit de wind te zetten. Met bijvoorbeeld als gevolg dat het intercultureel centrum dat in Maaseik misbruikt wordt als moskee haar erkenning kan eisen in ruil voor 'samenwerking'.

Tollenaere & co : Slapjanussen onder elkaar!

Brengt ons naadloos bij het huidige gemeentebestuur. Zitten daar nu mannen en vrouwen met meer daadkracht dan Creemers? Natuurlijk niet! Bij burgemeester Johan Jan Zjang Tollenaere, die zowat alles op sociale media gooit wat hij maar kan, hoor je nu de muizen lopen. Geen berichtjes op sociale media. Terwijl het verdorie toch zijn gemeente is die in een slecht daglicht geplaatst in de pers! Typisch. Want bij Tollenaere is het wat betreft de Islam net hetzelfde als bij Creemers: Alles voor de lieve stemmen! Ze doen het al in hun spreekwoordelijke broek als ze ook maar tegen de moskee zouden moeten ingaan. Neen, Tollenaere maakt zich liever populair bij moslims door hen een spetterende ramadan te wensen dan dat hij opkomt voor ons eigen volk. Een volk dat langzaam maar zeker in de verdrukking geraakt door al die lieve Khalids die onze straten, markten en pleinen sieren. Dat hij echter maar niet denkt dat wij dezelfde mening toegedaan zijn. Wij zullen dit onderwerp blijven aankaarten omdat het verdorie over het welzijn van ons volk gaat!