menu
Word Lid
Markactie Maaseik: Een hart voor onze mensen woensdag 22 november 2023

Met onze solidariteitscampagne 'een hart voor onze mensen' zal de lokale afdeling van Vlaams Belang op woensdag 22 november 2023 te vinden zijn op de wekelijkse markt te Maaseik.

Enerzijds zullen we hiermee aandacht vragen voor de armoede bij onze eigen mensen en anderzijds willen we U de mogelijkheid geven om kennis te maken met onze lokale afdeling.

Dit jaar in het bijzonder zal onze partij met deze actie aandacht vragen voor het tekort aan sociale woningen voor onze eigen mensen. Zo staan er in Vlaanderen meer dan 176.000 gezinnen op een wachtlijst voor een sociale woning. De wachtlijst loopt op tot gemiddeld vier jaar. Dat is ronduit onaanvaardbaar. Daarom wil Vlaams Belang onder meer werk maken van een crisisplan voor sociale woningen, automatische huurpremies toekennen, meer controleren op fraude en de toegang tot sociale woningen beperken voor vreemdelingen die hier nog geen aantal jaar wonen en werken. Laat ons immers wel wezen, de lengte van de wachtlijsten voor een sociale woning - ook in onze eigen gemeente - is recht evenredig met de immigratie naar ons land. 

Kom dus zeker onze stand eens een bezoekje brengen!

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF