menu
Word Lid
Politiek dienstbetoon met ACV moet CD&V redden

Vandaag kregen we een 'leuke' CD&V folder in de bus. Verkiezingen, weet u wel!? Toch is deze CD&V folder voor de verandering eens niet gevuld met allerhande schone en minder schone smoelen. Neen, in deze folder pakt CD&V naar aanloop van de verkiezingen uit met haar 'traditioneel Belasting Dienstbetoon'. Dat zijn nu eens echt de oude spreekwoordelijke trukken van de foor! CD&V heeft geen verhaal meer te vertellen dus probeert ze de kiezer aan zich te binden door ouderwets dienstbetoon.

Stem maar op ons want wij helpen u met uw belastingbrief!

Denk ervan wat u wil, maar in de laatste rechte lijn naar de verkiezingen met zoiets op de proppen komen is vanuit deontologisch oogpunt toch niet zo 'koosjer'. Zeker als je weet dat CD&V al jaar en dag dé machtspartij van Vlaanderen is. De partij met andere woorden die in grote mate verantwoordelijk is voor het ingewikkeld maken van ons belastingsysteem. Met andere woorden, die politici die u laten zwoegen met de belastingsconstructies die zij hebben uitgevonden gaan in ruil voor uw stem u met alle plezier wegwijs maken in hun doolhof. Was CD&V er echt voor de mensen, wil CD&V echt een 'dienst betonen' aan de kiezer, dan zorgde CD&V ervoor dat onze belastingsaangifte er wat verstaanbaarder was!

ACV = CD&V


Zijn er trouwens onder jullie nog mensen die om een of andere reden nog lid zijn van het ACV? Geen erg natuurlijk, maar weet dan bij deze dat deze organisatie niet gewoon een 'middenveldsorganisatie' is die opkomt voor uw en onze rechten, die opkomt voor de rechten de gewone Vlamingen. Neen, ACV is en blijft een onderaaneming van CD&V. En als dusdanig speelt ze tijdens de campagne haar spelletje ter ondersteuning van CD&V mee.

Het is maar dat u het weet!

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF