Word Lid
menu
Word Lid

Home / Nieuws / Protestrit "Niet mijn regering"

Protestrit "Niet mijn regering"
Lokaal @ Vlaams Belang

De hoge dames en heren zijn 'goed bezig' daar in Brussel. Als het van het hen afhangt krijgt de rechts stemmende Vlaming binnenkort weer een ouderwerts door links Wallonië gedomineerde regering. De wil van het Vlaamse volk kan de traditionele partijen andermaal gestolen worden. Zo kennen we ze wel natuurlijk!

Niet in onze naam!

Als lokale Vlaams Belang afdeling zien wij het daarom als onze plicht om mee op de barricaden te staan om de ommekeer te eisen. Vlaanderen moet krijgen waar het recht op heeft! De tijd dat we ons lieten domineren en altijd weer de mond lieten snoeren is voorbij. En daarom, om te tonen dat we ons niet laten doen, dat we ons niet gewonnen geven, om wakker te schudden al wie nog niet wakker is, moeten we de straat op! Niet zoals vanouds met een traditionele betoging. Dat kan in deze corona-tijden niet. Maar wel op een originele manier, met een heuse autokaravaan. O zo veilig, o zo opmerkelijk.

Doe mee! 

Al wie interesse heeft om met ons mee te komen kan dat doen door zich zondag naar één van de Limburgse carpoolparkings te begeven:

  1. Carpoolparking Hasselt om 09u20
  2. Carpoolparking Houthalen om 09u25
  3. Carpoolparking Lummen om 09u45

Alle informatie via: https://www.nietmijnregering.c... 

Tot dan!