menu
Word Lid
Vers van de pers: Straffe Kal #12!

Vandaag mochten we bij de drukker het meest recente nummer van ons lokaal magazine 'Straffe Kal' ophalen. Het 12de nummer alweer! Pittig en 'straf' zoals u dat van ons gewoon bent. En uiteraard met inhoud zoals alleen wij dat kunnen!

Vanaf morgen beginnen we met de bedeling van de twaalfde uitgave van ons lokaal magazine. Het was ons doel om net voor de nationale verkiezingen een lokaal magazine uit te brengen. Toen we vanmiddag bij de drukker 12.000 exemplaren mochten gaan ophalen wisten we het: Opdracht weer volbracht.

Sterk inhoudelijk

In het komende nummer zullen we het onderandere hebben over het waanzinnige convenant van de burgemeesters. Een even waanzinnig als onhaalbaar klimaatplan. Ook besteden we aandacht aan de veranderende bevolkingssamenstelling in onze gemeente. Recente cijfers van statistiek Vlaanderen tonen namelijk dat ook in onze gemeente het razendsnel gaat met het aantal immigranten. Als we Statistiek Vlaanderen mogen geloven is ondertussen al 1 op 4 inwoners in Vlaanderen van vreemde komaf. In onze gemeente is het nog erger. U leest er alle over in ons lokaal blad. Daarnaast besteden we ook aandacht aan trajectcontroles, vlaggen, verkeersveiligheid & de inzet van de komende verkiezingen. Kortom, leesvoer voor iedereen!

Nummer 13 komt er aan!


Het spreekt voor zich dat u van ons voor de komende gemeenteraadsverkiezingen van oktober nog een lokaal blad mag verwachten. En ja, voor de zeurkousen, wij financieren onze lokale bladen volledig zelf. En we schrijven ze natuurlijk ook zelf! Dat spreekt!

Blijf ons volgen

Tot dan moet u zeker deze webstek in de gaten blijven houden. Vlaams Belang Maaseik Neeroeteren Opoeteren blijft namelijk voor u op de bres staan. En omdat we het verdorie moeilijk hebben om aan bod te komen in de lokale pers, zijn sociale media voor ons een zaak van levensbelang geworden. Deze webstek, en onze pagina op smoelenboek zullen we dan ook goed blijven stofferen met alles wat we doen.

Wie eens wil snuisteren in enkele voorgaande nummers van ons lokaal magazine, kan dat op deze webstek: https://maaseik.vlaamsbelang.o...

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF