menu
Word Lid
Vlaams Belang grootste partij in Maaseik, Neeroeteren & Opoeteren

Kiezers bedankt!

De verkiezingsstorm is gaan liggen, de stemmen zijn geteld: Vlaams Belang is in Maaseik, Neeroeteren & Opoeteren als grootste partij uit de bus gekomen! Opnieuw voor de hardhorigen onder ons: Uw partij is dé grootste in Maaseik, Neeroeteren & Opoeteren! En dan te weten dat nog niet zo gek lang geleden, in 2014, vele van onze tegenstanders nog dansten op ons graf. Maar ze vergisten zich, het graf was leeg. De getrouwen verzamelden zich rond een vernieuwde ploeg, een verjongde machine die van geen opgeven weten wilde. Die niet te beroerd was om lessen te trekken uit het verleden, om te leren wat geleerd moest worden. Zonder hoop, en zonder vrees, maar met nooit gebroken moed! Een ploeg die net zoals onze stichters 30jaar eerder de tocht door de woestijn aanging met als enige doel de heropstanding van onze idealen. Deze keer met de kameel op onze rug zoals Tom Van Grieken dat zo mooi wist te beschrijven! Bij de gemeenteraadsverkiezingen in oktober volgde dan de eerste beloning, afgelopen zondag de hoofdprijs. Kiezers bedankt!

1 op 4 in Maaseik, Neeroeteren & Opoeteren stemt Vlaams Belang

In 2004 stemde 21,93% van de inwoners van Maaseik, Neeroeteren & Opoeteren Vlaams Blok. Dat was een enorme overwinning. Vandaag echter doen we daar nog eens een klets bovenop en komen we op 24,3% voor de Kamer en 24,5% voor het Vlaams parlement en onze Europese lijst. Met andere woorden, 1 op 4 van onze inwoners stemt Vlaams Belang! Dat zijn zonder twijfel monsterscore's! Maar vooral score's die aantonen dat tussen Maas en Oeter de kiezer zeer goed in de smiezen heeft dat het politieke roer in dit land om moet. En nog geen klein beetje! Nodeloos daarop te zeggen dat wij heel dankbaar zijn voor elke inwoner van Maaseik, Neeroeteren & Opoeteren die ons zijn of haar vertrouwen geschonken heeft. Dat er een goed resultaat zat aan te komen dat kon verwacht worden. Dat we echter in onze gemeente als grootste partij uit de bus gingen komen, dat is toch wel een verrassing van formaat. Een aangename verrassing!

Verantwoordelijkheid krijgen = verantwoordelijkheid nemen

Wie stemmen krijgt, die krijgt natuurlijk ook verantwoordelijkheid. In een democratie is een stem het belangrijkste goed, wie het krijgt, houde het in ere! Als Vlaams Belang zijn we ons daar gelukkig ter dege van bewust. Het signaal van de kiezer klonk té oorverdovend om nog langer genegeerd te worden, het signaal van de kiezer klonk té oordverdovend om er niets mee te doen. Integendeel. Wie aandachtig de toespraak van onze nationale voorzitter gehoord heeft die weet het wel, de jonge generatie staat er en is klaar om haar verantwoordelijkheid voor Vlaanderen op te nemen. We zullen op een zo intelligent mogelijke manier het onderste uit de kan halen om ervoor te zorgen dat een maximum van ons programma gerealiseerd kan worden. De manier waarop is ondergeschikt aan het objectief. We kunnen er nu eenmaal ook niet omheen dat we hier in dit dolkomische land nu eenmaal niet in een normale democratie leven, maar zij die dit dolkomische land met spuug en plakwerk in elkaar gestoken hebben kunnen er sinds zondag ook niet meer omheen dat de Vlamingen ander en beter willen.

Zondag van hoop!

Dat sommigen van onze tegenstrevers zwarte sterretjes hebben gezien mag ons niet verleiden tot leedvermaak. Wij weten waar we vandaan komen, en vooral hoe we daar vandaan komen. Laat sommigen het maar hebben over een zwarte zondag, wij weten dat het vooral een zondag van hoop was. Een zondag van hoop voor alle Vlamingen die het politieke circus met die ongelooflijke overdaad aan parlementen, regeringen & politiekers beu zijn. Een zondag van hoop voor al die Vlamingen die willen dat politieke graaiers uit hun ivoren toren komen en besturen voor en niet tegen het volk. Een zondag van hoop voor alle Vlamingen die begrepen hebben dat open grenzen en een duurzame sociale zekerheid niet samengaan. Een zondag van hoop voor al die Vlamingen die loon naar werken willen, die op tijd een rechtvaardig pensioen willen. Een zondag van hoop voor die Vlamingen die oprecht geloven dat zij niet vervangen mogen worden maar nog een toekomst hebben. Een zondag van hoop voor al die Vlamingen die wel nog fier en trots zijn op hun eigenheid, hun identiteit. Een zondag van hoop voor al die inwoners van onze mooie gemeente die willen dat in de komende jaren Maaseik Neeroeteren & Opoeteren gewoonweg Maaseik, Neeroeteren & Opoeteren blijven.

Beste militanten, bedankt voor jullie trouw & jullie inzet!

Beste kiezers, namens het afdelingsbestuur van Vlaams Belang Maaseik, Neeroeteren & Opoeteren hartelijk bedankt voor uw stem: U was geweldig!


ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF