menu
Word Lid
Vlaams Belang stemmen of vervreemden? De keuze is aan u!

In april 2016 publiceerde onze afdeling een dossier over immigratie. We plaatsen een uittreksel daarvan in Straffe Kal #4 en gaven het de titel ‘Immigratie verandert gemeente’. Vandaag zijn we net geen decennium verder en is de verandering meer dan ooit merkbaar. Zelfs de deelgemeenten beginnen nu te vervreemden. Kijk maar eens naar de schoolpopulatie in Neeroeteren. Nog eens zes jaar niets doen aan immigratie is dan ook geen optie.

Ach, de traditionele partijen proberen u als vanouds weer naar de mond te praten voor de verkiezingen. Wat zeggen we, ze proberen u meer dan ooit naar de mond te praten! Het is ongelooflijk hoeveel registers er opengetrokken worden door de traditionele partijen om u te overhalen om te gaan stemmen en dat op hen te doen. Het is te zeggen, ze voeren meer dan ooit een campagne met hoofden en minder dan ooit met thema’s. Elke kandidaat krijgt affiches & tuinborden. En als nooit voorheen zie je dat die tuinborden ook geplaats worden bij iedereen die nog maar van ver familie is. Of het zal werken? Dat hangt natuurlijk van u af: Laat u zich vangen door te stemmen op iemand die u kent zonder dat u nadenkt voor welke partij deze persoon zich laat misbruiken?

Laat u niet vangen!

Alle programma’s voor deze verkiezingen beloven enorm veel lekkers. Met ons slecht karakter zouden we durven vragen waarom ze dat eigenlijk allemaal nu nog moeten beloven? Alle traditionele partijen zijn hier allemaal al aan het zet geweest, ze hebben allemaal al schepenen en burgemeesters gehad. En toch gaan ze het nu allemaal doen, en beter? Haha! Wat een zeveraars! De belastingen is de leukste! Plots beloven alle coalitiepartners dat de belastingen de volgende legislatuur naar beneden zullen gaan. Die legislatuur begint over 2 maanden. Als we het vandaag op de gemeenteraad voorstellen, dan stemmen ze het weg. Waarom? Waarom nog twee maanden wachten? Zullen we het u zeggen: Omdat het zeveraars zijn. En programma’s dienen om u te lokken, niet om u te dienen. Nooit om u te dienen!

Immigratie: Alleen wij spreken

Opvallende afwezige in de campagne van de traditionele partijen in Maaseik, Neeroeteren & Opoeteren: Immigratie. En toch, zeg dat wij het u gezegd hebben, is dit hét belangrijkste thema! Ja, een mooi fietspad tussen Neeroeteren en Kinrooi is belangrijk, en daar ijvert ook onze partij al jaren voor. Bankautomaten moet u ook hebben, en ook daar ijvert onze partij al jaren voor. Mooie pleinen en veilige scholen zijn zelfs superbelangrijk. Maar onze ziel, onze identiteit, wie wij zijn, dat staat pas echt op het spel. Nog te weinig mensen in onze gemeente beseffen wat voor een bedreiging immigratie aan het worden is.

Immigratie: De tijdbom tikt.

Immigratie de tijdbom tikt. Ja, het is een titel van een boek van Filip Dewinter. En ja, de titel zal voor velen provocatief overkomen. Maar de titel slaat spijkers met koppen. Het is keiharde waarheid. Het boek van Dewinter dateert uit 1996 en het leverde hem toen zeer veel kritiek op. Dat hij overdreef en van al dat fraais. Vandaag, terugkijkende op wat hij toen voorspelde, was het boek profetisch. Punt andere lijn. Het dossier dat onze afdeling in 2016 over de immigratie in onze gemeente schreef, en waarvan we een uittreksel publiceerden in Straffe Kal #4 is dat eigenlijk ook. We zegden dat de immigratie-invasie ook hier haar tol zal eisen, welaan, hij is zijn tol aan het eisen.

De stem van de immigratie weegt zondag door!

We schreven op deze webstek al dat de allochtone stem belangrijker is geworden dan ooit. De strijd om de moslimkiezer is echt wel geopend. En om die te winnen, moet je de moslims naar de mond praten. Moet je als partij er voor hen zijn. Er voor Allah zijn, en dat is per definitie tegen Vlaanderen zijn. Ook in onze gemeente doen de traditionele partijen hun uiterste best om de moslims te verleiden. De socialisten waren eerst, met succes. Met zoveel succes dat vandaag de anderen volgen. Met een zeer radicale Hamid Aït-Ouhammou op de lijst zelfs CD&V. Wie oplet ziet waar zijn affiches hangen. Wie goed oplet weet hoe laat het is!

Ja, de gemeente kan zeker iets doen!

De huidige machthebbers van VLD, Sp.a & N-VA deden de afgelopen legislatuur geen enkele inspanning om de verdere vervreemdingen tegen te gaan of in te dijken. Ze gingen integendeel zoete broodjes bakken op de Iftar. En toch konden ze echt wel iets doen hoor! Met ons lokaal programma bewijzen we dat ten overvloede. Een lokaal opvanginitiatief is lokaal. En vooral, het is een lokale keuze! Tolleare en zijn linkse kornuiten maakten bewust de keuze om blijvend mensen op te vangen in onze gemeente. Geen haar op zijn hoofd dacht er ooit aan dat we misschien al lang vol zijn? Neen! Hij wil ze zelfs overhalen om allemaal op hem te stemmen! Met CD&V zal het trouwens nog veel erger worden! Hun staatssecretaris stuurde een brief naar Maaseik met de vraag of het mogelijk was om alhier in collectieve opvang voor asielzoekers te voorzien. We hebben geluk gehad dat we de infrastructuur ontberen anders was het hier al van dat! Ooit iets van gehoord in de campagne? Neen CD&V zwijgt daar over!

Het is hoog tijd: Nog net 6 op 10 heeft Vlaamse wortels.

Het Vlaams Belang lanceerde een webstek waarop u perfect kan zien hoe het met de immigratie zit in onze gemeente. Onze cijfers van 2016 zijn al achterhaald. Toen was het erg, vandaag is het erger, en als dezelfde kwibussen aan de macht blijven dan wordt het morgen onbeheersbaar. Met nog net 6 op 10 autochtonen zouden de alarmbellen moeten rinkelen. Uiteraard, zijn daar veel mensen met de Nederlandse nationaliteit bij. Net zoals de Imam van Maaseik. Maar dat is maar een deel van de nuance. De echte nuance is omgekeerd. Want het algemene getal oogt rooskleuriger dan het is. Daar maskeren onze senioren, de grote Vlaamse gezinnen van weleer nog veel. Terwijl het vooral op de schoolbanken is dat het heel snel gaat met de vervreemding. En de jeugd is de toekomst, en die oogt allochtoner dan ooit. We worden vreemde in eigen land, maar we worden ook vreemde in eigen gemeente als u weer VLD (TeamTollenaere), VOORUIT (#pro3680), CD&V of N-VA stemt. Kom op voor uw eigen mensen, kom op voor onze eigen toekomst en doe dat niet! Ga stemmen, en stem Vlaams Belang!

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF