menu
Word Lid
Woensdag marktdag: Onze kandidaten tussen de mensen

Woensdag is traditioneel marktdag in Maaseik. Een uitgelezen kans dus voor onze kandidaten om zich tussen de mensen te begeven.

Onze partij is wel vaker te vinden op de markt in Maaseik. Sinds vele jaren al. Dan eens hebben we een info- en boekenstand, dan delen we soep uit voor een goed doel. Maar we zijn er wel vaker te vinden, en zeker niet alleen bij verkiezingen. Natuurlijk wel altijd om in contact te treden met onze kiezers. Het is dan ook een traditie die onze partij graag in ere wil houden: Campagne voeren tussen onze mensen. Om te tonen dat Vlaams Belang er aan komt, maar ook om de luisteren naar wat er allemaal op jullie lever ligt. 

Op woensdagmorgen 24 april 2024 waren Leo Pieters en Frank Paumen daarom te vinden op de markt in Maaseik. Deze maal in het kader van onze nationale 'Vlaanderen weer van ons' campagne. Beide heren zijn door onze afdeling naar voor geschoven als kandidaten voor de komende nationale verkiezingen van 9 juni aanstaande. Zo zal Maaseikenaar Leo Pieters op 9 juni 2024 te vinden zijn op de Vlaams Belang lijst voor het Vlaams Parlement. Voor Frank Paumen, onze jongere uit Dorne, kan u stemmen op de lijst voor de Kamer.

Weet u bij deze al meteen op wie u kunt stemmen op 9 juni!


ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF